020. Yıldırım Ordular Grubu

.

Lafı ağzında evire çevire bana bir şeyler anlattığını sanma, bu numaraları çocuklar bile yemez. Tekrar başla ve tane tane doğru biçimde...

Hop hop dur bakalım! Mevzunun Allah kısmı seninle benim aramdakini değiştirmez. Sapla samanı karıştırırsan en başa döneriz. Afrika'da doğan neden siyah'tır sorusunu geceye sorarsan sabaha güneş'le sınanırsın, sakinleş, tekrar düşün...

Bak bu konuda haklısın; dünya yaşlı bir kaltak edasıyla politikacılara güzel köşelerini pazarlıyor, peki eline geçti? Ozon tabakası inceldi, buzullar eriyor, ağaç kıyımları o biçim, toprak çölleşiyor, denizlere boşalttığımız atıklar yüzünden deniz canlılarının nesli tükendi, göç yollarına hava alanı yaptık, yaşam arazilerine duble yol ve gökdelen bakanlığı... Peki çözüm?

Kötülüğün eşiğini geçen ellere kelepçe vurmadan Yıldırım Ordularını* toplasan ne fayda. Kapital arzu, midesindeki boşluğa masum doku'larla hükmediyor.



*Yıldırım Ordular, Osmanlı Devletinin I. Dünya Savaşı'nda Filistin-Suriye-Irak cephelerini savunmak için Almanlarla kurduğu ordu grubu.

.